Zomerbanden kopen - Tyre Plus

Zomerbanden kopen

Zomerbanden bestellen bij Tyre Plus

Zomerbanden kopen doet u natuurlijk bij Tyre plus in Arnhem. Sinds onze oprichting in november 2005 zijn wij uitgegroeid tot een vertrouwd adres in de regio Arnhem voor al uw zomerbanden. Het bestellen doet u dan ook bij ons. Ons bedrijf staat voor een snelle service, kwaliteit en vakmanschap. Wij beschikken over de modernste apparatuur voor uw standaard economische en milieuvriendelijke zomerbanden. Doordat wij werken met een klein team van specialistische monteurs, bieden wij u een goede service tegen een scherpe prijs. Wanneer mogen wij uw zomerbanden monteren?

Zomerbanden

Het bestellen van uw banden voor de zomer doet u als het buiten warmer is dan 7 graden. Wanneer deze temperatuur gemiddeld bereikt is, is het tijd om uw winterbanden te verwisselen voor banden die geschikt zijn voor de zomer. Waar winterbanden uitermate geschikt zijn voor een goede grip bij kou en sneeuw, zijn zomerbanden geschikt voor de rest van het jaar. Laat ons deze banden monteren zodat u ook in de zomer veilig van A naar B kunt reizen. Deze banden zijn geschikt om bij zon en warmte mee te rijden, maar ook bij andere temperaturen en regen rijdt u op deze banden. Het advies is om vanaf april tot en met september op banden te rijden die geschikt zijn voor de zomer.

Bandenspecialist Huissen

Het ruilen van uw winterbanden voor zomerbanden

Het is niet aan te raden om in de zomer te blijven rijden op winterbanden. Want de remweg van de winterband wordt door het zachte rubber langer. Hierdoor neemt de kans op ongelukken toe. Wordt er een temperatuur behaald van 15 graden en heeft u een snelheid van 50 kilometer per uur? Dan wordt de remweg 20 procent langer als u met winterbanden rijdt. Laat daarom uw banden voor de zomer monteren door ons.

Contact voor het bestellen

Wilt u graag uw banden voor de zomer bij ons aanschaffen? Laat u dan adviseren door de specialisten van Tyre Plus over welke banden in uw situatie het meest geschikt zijn. Wij hebben banden in verschillende prijsklasses. Hierdoor hebben we voor ieder budget wel de banden die u in de zomer wilt gebruiken. Meer weten over onze producten en dienstverlening? Bel dan naar 026-3614111. Heeft u liever contact via de mail? Stuur dan een mail naar info@tyreplus.nl. Uw zomerbanden kopen doet u bij ons!

Wij leveren de volgende diensten:

Wij zijn beschikbaar rondom de volgende plaatsen:

BEL GRATIS