Winterbanden kopen - Tyre Plus

Winterbanden kopen

Winterbanden kopen bij Tyre Plus

Net als andere bandenspecialisten adviseert ook Tyre Plus om winterbanden te laten monteren onder uw auto, zodra de ‘R’ in de maand is. De autobanden die u bij ons kunt bestellen zijn zeer betaalbaar en uitermate kwalitatief. Daarnaast monteren onze specialisten uw banden op exact de juiste wijze. Hierdoor geniet u de gehele winter van optimaal rijplezier en een verhoogde veiligheid. Maak direct een afspraak als u het tijd vindt uw gewone banden door winterbanden te laten vervangen.

Waarom winterbanden bestellen?

Wanneer u winterbanden laat monteren onder uw auto, krijgt u meer grip op de weg. Het speciale profiel van een winterband zorgt voor een snellere afvoer van water, waardoor u de kans op aquaplaning aanzienlijk vermindert. Deze nieuwe generatie banden is net zo geruisloos en comfortabel als zomerbanden. Ook de duurzaamheid ligt op hetzelfde niveau. Steeds meer automobilisten wisselen daarom, bij het wisselen van de seizoenen, ook van banden. Wilt u dat wij nieuwe exemplaren onder uw auto monteren? Vraag ons naar welke variant het beste past bij uw auto. Zodra we een geschikte soort hebben gevonden, bestellen wij deze exemplaren direct voor u.

Bandenspecialist Huissen

Winterbanden vervangen zomerbanden

Zomerbanden worden bij lage temperaturen hard en stug. Banden die echter speciaal zijn gemaakt voor winterse omstandigheden zijn juist, door de bijzondere rubbersamenstelling, altijd elastisch en flexibel bij lage temperaturen. Hierdoor biedt een winterband veel meer grip en dus veiligheid. Door in het najaar over te schakelen op de wintervariant, kunt u veilig op weg in de herfst, in de winter en naar de wintersport. Ook voorkomt u autoschade en een verlies van uw no-claim. Zo gaat het verhogen van de veiligheid samen met het besparen van kosten. Heeft u een leaseauto? Wij nemen graag contact op met uw leasemaatschappij om de mogelijkheden te achterhalen.

Wanneer vervangen?

Het wordt u nadrukkelijk geadviseerd om banden al met 4 millimeter profiel te laten vervangen. Controleer uw (winter)banden dan ook altijd op eventuele beschadigingen, sneden, scheuren, blaren, ouderdom, etc. Voor scherp geprijsde banden bent u bij Tyre Plus aan het juiste adres. Wij regelen alles voor u: het vervangen van banden, het controleren en balanceren. Over het opslaan en bewaren van uw zomerbanden hoeft u zich ook geen zorgen te maken. Maak direct een afspraak met ons!

Wanneer komt u uw winterbanden kopen?

Wilt u via ons uw gewenste winterbanden bestellen? Bel 026-3614111, mail naar info@tyreplus.nl of vul ons online contactformulier in. Als u uw zomerbanden door winterbanden wilt laten vervangen of u wilt compleet nieuwe banden laten monteren, zijn wij uw geschikte partner!

Wij leveren de volgende diensten:

Wij zijn beschikbaar rondom de volgende plaatsen:

  Direct Contact!

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht

  Waarom Tyre Plus?

  • Gecertificeerd en betrouwbaar
  • Binnen 48 uur geholpen
  • Flexibel en laagdrempelig
  • Jarenlange ervaring
  • Altijd een scherpe prijs
  BEL GRATIS