Stalen velgen kopen / vervangen - Tyre Plus

Stalen velgen kopen / vervangen

Nieuwe velgen kopen?

Stalen en lichtmetalen velgen kopen en monteren doet u natuurlijk bij Tyre Plus in Arnhem. Wij zijn sinds onze start in november 2005 uitgegroeid tot uw adres voor allerlei soorten velgen. Wij hebben onder andere stalen en lichtmetalen velgen om te bestellen bij ons. Maar wij hebben nog meer velgen die wij graag monteren op uw auto. Ons bedrijf staat voor een snelle service, kwaliteit en vakmanschap. Voor het vervangen van uw velgen gebruiken wij de modernste apparatuur. Doordat wij werken met een specialistisch team van monteurs, is ons prijs/kwaliteitsverhouding zeer hoog. Wanneer gaat u uw stalen velgen of lichtmetalen velgen bestellen bij ons?

Velgen monteren

Tijdens het monteren van een velg is het zeer belangrijk dat de bouten en moeren in de juiste volgorde aangedraaid worden. Dit is noodzakelijk om te voorkomen dat uw wiel scheef op de as komt te zitten. Het aandraaien van de bouten of moeren dient te geschieden met een momentsleutel. Deze dient uiteraard ingesteld te zijn op de juiste waarde. Wij letten hier dan ook goed op wanneer wij starten met het vervangen van uw velgen. Weet u al welke u wilt bestellen? Misschien lichtmetalen velgen of stalen velgen? Laat het ons weten, zodat wij deze kunnen monteren voor u.

Bandenspecialist Huissen

Een ruim aanbod van stalen en lichtmetalen velgen

Tyre Plus heeft een ruim aanbod van velgen. U vindt bij ons onder andere stalen en lichtmetalen velgen. Weet u al welke stalen of lichtmetalen velgen u gaat kopen bij ons bedrijf? Wij hebben de velgen in verschillende formaten beschikbaar. Zou u graag advies krijgen voordat u bij ons gaat bestellen? Geen enkel probleem! Wij voorzien u graag van advies. Zo zoeken wij uit wat u met uw budget allemaal kunt kopen bij ons. Hierdoor gaat u de velgen bestellen die precies passen bij uw auto.

Contact over het kopen en monteren

Als u de stalen of lichtmetalen velgen gevonden heeft die u wilt kopen, wilt u vast en zeker dat wij deze ook monteren. Dit doen wij graag voor u. Heeft u oude velgen die vervangen moeten worden? Kom dan eens langs bij ons in Arnhem en bekijk ons assortiment. Daarnaast kunt u ook te allen tijde terecht bij ons voor advies. Dan adviseren wij over welke stalen of lichtmetalen velgen het best bij uw situatie en budget passen. U bereikt ons door te bellen naar 026-3614111. Een mail stuurt u naar info@tyreplus.nl. Stalen en lichtmetalen velgen kopen en monteren doet u bij Tyre Plus in Arnhem.

Wij leveren de volgende diensten:

Wij zijn beschikbaar rondom de volgende plaatsen:

  Direct Contact!

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht

  Waarom Tyre Plus?

  • Gecertificeerd en betrouwbaar
  • Binnen 48 uur geholpen
  • Flexibel en laagdrempelig
  • Jarenlange ervaring
  • Altijd een scherpe prijs
  BEL GRATIS