Bandenspecialist - Tyre Plus

Bandenspecialist

Op zoek naar een bandenspecialist

Bent u op zoek naar een vakkundige en betaalbare bandenspecialist? Kom dan naar Tyre Plus. Bij ons kunt u terecht voor kwalitatieve, goedkope autobanden. Bestel direct uw gewenste zomer- of winterbanden. Laat uw banden vervangen wanneer de seizoenen wisselen. Of laat ons 4 seizoenen banden monteren. Verder zijn wij uw specialist in velgen, tuning, styling en het balanceren van uw banden. Maak vandaag nog een afspraak met onze bandenspecialist.

Ons aanbod in autobanden

Voor elk type auto hebben wij de juiste banden. Denk aan standaard, lage, milieuvriendelijke of superbrede banden. Nadert de winter? Kies dan voor onze winterbanden. Deze zijn, door de bijzondere rubbersamenstelling, altijd elastisch en flexibel. Zomerbanden daarentegen kunnen bij lagere temperaturen stug en hard worden. Het is daarom verstandig om in de winter winterbanden te kopen. U kunt ook all weather banden bij ons bestellen. Deze oplossing is geschikt als u jaarlijks minder dan 10.000 kilometer rijdt en wanneer u vrijwel niet onder winterse omstandigheden rijdt. Vraag onze bandenspecialist naar meer informatie hierover.

Bandenspecialist Huissen

Wat onze bandenspecialist voor u kan betekenen

Naast dat wij uw auto kunnen voorzien van nieuwe banden, zijn wij ook uw specialist als het gaat om indrukwekkende velgen. Geef uw wensen aan ons door, dan zorgen wij dat uw auto nog beter en mooier opvalt op de weg. Lekker rijden op de weg gebeurt bovendien pas, als uw auto optimaal op de weg ligt. Laat uw auto daarom ook door ons uitlijnen. Hierdoor geniet u niet alleen van meer rijcomfort, maar ook van meer veiligheid, u betaalt minder brandstofkosten en u beperkt de slijtage aan uw banden. Deze zelfde voordelen gaan ook op als u uw banden laat balanceren. Benieuwd naar deze diensten? Neem contact met ons op!

Waarom kiezen voor onze bandenspecialist?

Het is om verschillende redenen erg verstandig te kiezen voor deze ervaren specialist in banden, velgen, tuning en styling. Wij:

 • Leveren de hoogste service tegen de laagste prijs
 • Werken met een klein team van vakkundige monteurs
 • Staan al sinds 2005 bekend als een betrouwbare partner

Kortom, maak direct een afspraak met ons!

Contact opnemen met onze bandenspecialist

Wilt u in contact komen met onze bandenspecialist? Bel 026-3614111, mail naar info@tyreplus.nl of vul ons online contactformulier in. Wij zijn uw professionele partner op het gebied van banden, velgen, styling en tuning. Of u nou op zoek bent naar winterbanden, zomerbanden of 4 seizoenen banden onze bandenspecialist biedt u een betaalbare en kwalitatieve oplossing.

Wij leveren de volgende diensten:

Wij zijn beschikbaar rondom de volgende plaatsen:

  Direct Contact!

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht

  Waarom Tyre Plus?

  • Gecertificeerd en betrouwbaar
  • Binnen 48 uur geholpen
  • Flexibel en laagdrempelig
  • Jarenlange ervaring
  • Altijd een scherpe prijs
  BEL GRATIS