Autobanden balanceren - Tyre Plus

Autobanden balanceren

Autobanden balanceren bij Tyre Plus

Banden laten balanceren laat u natuurlijk uitvoeren door Tyre Plus in Arnhem. Wij zijn sinds onze oprichting in november 2005 uitgegroeid tot hét vertrouwde adres voor al uw autobanden. Het balanceren laat u ook uitvoeren door ons. Daarnaast staat ons bedrijf garant voor vakmanschap, een snelle service en kwaliteit. Wij maken gebruik van de modernste apparatuur tijdens het balanceren. Door ons kleine team van gespecialiseerde monteurs, leveren wij een goede service tegen een scherpe prijs. Wanneer komt u uw banden laten balanceren?

Wanneer is balanceren noodzakelijk?

Gaat uw stuur bij een bepaalde snelheid trillen? Dan moeten uw banden waarschijnlijk gebalanceerd worden. Wanneer wij balanceren zorgen uw autobanden voor het bevorderen van uw rijcomfort. Onze specialistische monteurs beschikken over de kunde, kennis en het gereedschap om met uw wielen een feilloos wegcontact te garanderen. De problemen van wielen die niet gebalanceerd zijn, hebben sterk te maken met de mate van onbalans en de snelheid van de auto waarmee u rijdt. Een gebalanceerde auto zorgt ervoor dat de wielen over de gehele omtrek even zwaar zijn. Hierdoor gaat de auto bij een hogere snelheid niet “bonken”. Dit zorgt er dan ook voor dat de ophanging niet onnodig belast wordt. Onze monteurs werken met de meest moderne, elektronische apparatuur. Dit zorgt ervoor dat de monteur op zijn display precies kan zien hoeveel en waar hij gewichten moet plaatsen om uw auto te balanceren.

Soorten trillingen bij banden

Een stuur dat langzaam heen en weer beweegt bij lage snelheden van zo ongeveer 40 tot 70 kilometer per uur, duidt waarschijnlijk op dat de band onrond is. Dit is vaak niet meer te corrigeren door hiervoor een balanceerapparaat in te zetten. De band zal dan behandeld worden met een tire trimmer of te wel een egaliseerapparaat. Ook kan deze vervangen worden met een nieuwe band in deze situatie. Als uw stuur bij hogere snelheden van 100 tot 140 kilometer per uur gaat trillen, duidt dit op onbalans en wij verhelpen dit dan met een balanceerapparaat.

Bandenspecialist Huissen

Contact over autobanden balanceren

Wilt u meer weten over onze werkwijze en over hoe u weer een gebalanceerde auto krijgt? Voor al uw vragen belt u naar 026-3614111. Heeft u liever contact via de mail? Stuur dan een mail naar info@tyreplus.nl. Gebalanceerde autobanden, daar schakelt u Tyre Plus voor in.

Wij leveren de volgende diensten:

Wij zijn beschikbaar rondom de volgende plaatsen:

  Direct Contact!

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht

  Waarom Tyre Plus?

  • Gecertificeerd en betrouwbaar
  • Binnen 48 uur geholpen
  • Flexibel en laagdrempelig
  • Jarenlange ervaring
  • Altijd een scherpe prijs
  BEL GRATIS